En Teaser från sjukhuset – Corinna i lite olika stilar…


På Genomresa från en sjukkhusvistelse… men på väg tillbaka snart.  Inget bloggande har varit möjlig, men en liten teaser av några bilder som kommer i framtida inlägg, fortsättningar på mina studier i den sköna Corinnas utseende.Det är ett litet urval i olika tekniker som brukats för att avbilda den djärva: blyerts, tuschpenna och klar-linje/komisk seriestil som färglagts respektive.

Corinna knässittande nakenstudie

Corinna knässittande nakenstudie

Corinna helkropps nakenstudie tusch

Corinna helkropps nakenstudie tusch

Corinna i seriestil färglagd

Corinna i seriestil färglagd

Om thefeatheredsnake

Educator hooked on history, art & writing

Publicerat på 13 december, 2012, i A'ratauma, Anatomiska studier /Anatomical Studies, Bildbehandling i Dator /Digital Image Rendering & Editing, Corinna, Egna Bilder /My Own Pictures, Egna Figurer, Människokroppen /The Human Body, Muskler Muskulös /Muscles Muscular, Photoshop, Pris och lov för de Skönaste, Skönhet & Utseende / Beauty & Appareance, Studier i Anatomi & Utseende för A'ratauma, Studier i Anatomi & Utseende: Corinna, Teckningar /Drawings och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

KOMMENTARER TILL INLÄGGET

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: