Galleri för Prinsessan och Busdraken (och lillprinsen)

Galleri för Prinsessan och Busdraken (och lillprinsen)

Denna sida innehåller en sammanställning av egna bilder som finns i olika poster utspridda lite varstans i den löpande bloggen, https://paulusindomitus.wordpress.com/, med sikte på en bildsvit jag ritar och skriver lite kring för den underbara Alma.

Temat är en slags saga, ”Prinsessan och Busdraken” som handlar om en tuff och lite förnumstig prinsessa som kommer ihop sig med en något, tja busig och strulig drake… På sistone också försedd, på hennes begäran, med en lillebror, den käcke prins Albin.
Alla bilder som finns här finns även i Galleriets huvudsida – här har de bara separerats och samlats för översiktighetens skull.
Galleriet kommer att hållas uppdaterat i framtiden, och kan också nås via en flik på bloggens menyflikar.

Dessa bilder är, om inget annat explicit anges, upphovsrättsskyddad egendom tillhörig Indomitus Consulting. Besökare är välkomna att ladda ner bilder och förevisa dem på egna sidor och bloggar, med angivande av källa och med bibehållen signatur och ursprungsmärkning, där sådan finns. Mångfaldigande och reproduktion såsom utskrift får ske för eget bruk under ovan nämnda villkor.

För användning riktad till en större allmänhet och med andra syften än för eget bruk, såsom kommersiella, journalistiska, politiska eller liknande sådana syften, tag kontakt med mig, antingen via bloggens kommentarsfunktioner eller via kontaktuppgifterna angivna på ”Om Paulus Indomitus”:

https://paulusindomitus.wordpress.com/about/

KOMMENTARER TILL INLÄGGET

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: