Nordiska Gudar Oden Ihoppsättning


Så var det då dags att sätta ihop Oden-bilden och börja måla. Nedan kan ses resultatet från de första färglagren. Mycket återstår, men bilden ser lovande ut. Jag är speciellt nöjd med himlen, gjord med oljefärgspenslarna i Photoshop. En av de svåraste utmaningarna blir att på ett vettigt sätt få ihop det överpositionerade ansiktet av Oden med himlen och röken. Samt att få rätt ljus till blixten. Samt rätt glans på vargpälsen. Och så vidare…

Oden Sammansatt med första färglagren

 

Om thefeatheredsnake

Educator hooked on history, art & writing

Publicerat på 11 juni, 2009, i All vår början bliver Svår, Egna Bilder /My Own Pictures, Färgläggning i Dator /Digital Coloring, Hidskjalf, Historia /History, Målningar /Paintings, Nordiska Gudar /Norse Gods, Oden /Wotan, Religion, Gudar & Mytologi /Gods and Mythos, Sagodjur /Fairy Tale Animals, Sagor /Tales, Sverige /Sweden, Teckningar /Drawings, Väringa- & Vikingatid /Age of the Vikings och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

KOMMENTARER TILL INLÄGGET

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: