Och nu, något helt annat – en piratsjörövarkapten


Aaaaaja-baja! kommer Alma att säga – om turbomålning av lekbild.

Tillkommen på Alma ”Piratens” begäran med grov tuschpenna, med anledning av hennes sjörrövarkostym till Halloween, komplett med sabel och ögonlapp… Med början på vardagsrumssoffan där vi lekte blev denna rekordsnabbt ifylld.

Piratkapten för Alma - Skepp Ohoj! Men se upp för Krokodilen...

Nu insisterade Alma ”kan själv!” på  att få måla den, så originalet fick förbli ofärgat… Men jag ville också gärna fylla i bilden och scannade in den och busmålade den själv i min dator, så det så. Som ett rent experiment yxade jag till det med korrekt photoshopmålning också, med färgtonerna i olika lager – fast riktigt snabbt. Det blev en småmysig bild, jag gillar krokodilen som ju förstås är ett hot men som ser rolig ut i alla fall…

Hej hå och en flaska med...öh, saft

Om thefeatheredsnake

Educator hooked on history, art & writing

Publicerat på 19 november, 2010, i All vår början bliver Svår, Alma, Bilder att Färglägga, Egna Bilder /My Own Pictures, Enklare teckningar /Clear-line Drawings, Färgläggning i Dator /Digital Coloring, För Barn /For Children, För Vänner & Familj /For Friends & Family, Målningar /Paintings, Photoshop, Sagor /Tales, Teckningar /Drawings och märkt , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

KOMMENTARER TILL INLÄGGET

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: